Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському районі визначили переможців конкурсу «Обдарованість року»

Переглядів: 1337

У Калуському районі назвали переможців конкурсу талановитих дітей “Обдарованість року”.  Його щороку проводить відділ освіти Калуської РДА.

 Як розповіла виданню Kalushnews.city  методист відділу освіти Ірина Хомин, вони  відстежують досягнення учнів 7-11 класів упродовж навчального року та вибирають серед них найбільш ерудованих та талановитих.

Спершу домінантів подають школи. Потім комісія вивчила список досягнень кожного претендента, документи, що підтверджували здобуті високі результати.

Переможцями визнали трьох учнів.

У номінації “Інтелект року” переміг Степан Войтович, учень 11 класу Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Хлопець має кілька перемог у районних та обласних етапах учнівських олімпіад з математики, фізики, астрономії та історії. А ще він був учасником заключного етапу олімпіади з математики.

“Талантом року” визнано Тетяну Мельник, ученицю 8 класу Сівка-Калуського НВК. Дівчина неодноразова перемагала та ставала призером Міжнародних та Всеукраїнських мистецьких фестиваль-конкурсів.

Номінація “Спортсмен року” виборов Микола Литвина учень 9 класу Сівка-Калуського НВК. Він багаторазовий переможець та призер обласних та Всеукраїнських спортивних змагань з вільної боротьби, а також є кандидатом у майстри спорту.

Фото  Миколи Литвина з сайту Kalushnews.city

Схожі матеріали за тегами: обдарованість року переможці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: