Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському судді пройшли спеціальні навчання: витісняли порушників і попереджали спроби нападу на суддю (ФОТО)

Переглядів: 400

Днями у Калуському міськрайонному суді відбулися тактико-спеціальні навчання співробітників територіальних управлінь Прикарпаття та Львівщини, спрямовані на вдосконалення злагодженого відпрацювання різних тактичних завдань і прийомів із забезпечення надійної охорони та безпеки судового процесу. Також були задіяні правоохоронці районного відділу поліції ГУНП та УДСНС України в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області, інформує «Калуш ФМ».

Навчання проводилося за максимально наближеним до реальності сценарієм, однак не зовсім звично, адже пліч-о-пліч взаємодіяли співробітники одразу двох територіальних управлінь Служби.

Під час навчань охоронці Феміди удосконалювати професійну майстерність, зокрема витісняли із зали судового засідання порушників громадського порядку, попереджали імітації спроби нападу на суддю, моделювали забезпечення особистої безпеки судді та інших учасників резонансного судового процесу.

Максимальна сконцентрованість й підготовленість судових охоронців до будь-якого розвитку подій, їх вміння діяти на випередження та логічно прораховувати свої кроки, можуть врятувати життя.

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: