Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуську ЦРЛ надійшла допомога від Ігоря Насалика

Переглядів: 783

Вчора ввечері до Калуської ЦРЛ прибула вантажівка із засобами індивідуального захисту від сім’ї Ігоря Насалика.

Про це у соцмережі повідомила заступник міського голови Наталія Табачук.

«Сумніву не було - допомога не забарилась від сім’ї Насаликів. На завершення дня до Калуської ЦРЛ з Києва прибула вантажівка. Скільки тут всього - десятки тисяч масок, рукавиць, респіраторів, бахіл... Захисні окуляри, комбінезони...», - йдеться у дописі.

Подяку сім’ї Насаликів висловила також медичний директор КНП "Калуська ЦРЛ" зі стаціонарної роботи Наталія Кінаш:

«Завдяки Вам персонал реанімаційного, приймального і пульмонологічного відділення Калуської ЦРЛ вже зараз працює з повним дотриманням вимог інфекційного контролю! Одноразові комбінезони, надійні респіратори, захисні окуляри, маски, рукавиці, бахіли, халати... Деталі, кількість, суми, фото - це вже завтра! А сьогодні ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ, що Ви з нами!»

Додамо, що про допомогу від Ігоря Насалика, яка має надійти, вчора на сесії Калуської міської ради повідомив міський голова Ігор Матвійчук. При цьому він зазначив, що 27 березня разом з медиками буде прийняте рішення щодо розподілу цих засобів індивідуального захисту між усіма медичними закладами. Їх отримають також «швидка», районна лікарня і поліклініка.

За словами міського очільника, це трохи поправить ситуацію, бо найбільша потребу медичні установи мають самеи в засобах захисту.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ Насалик засоби захисту

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: