Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У «Карпатнафтохімі» розповіли про процес запуску цеху, в якому на початку січня була пожежа

Переглядів: 860

12 січня на заводі «Карпатнафтохім» в одному із відділень цеху піролізу, компримування і поділу пірогазу трапилася пожежа.

20 лютого в «Карпатнафтохімі» відновили роботу установки з виробництва етилену. Це дозволило через два дні ввести в дію поліетиленову установку. Пуск обидвох технологічних установок виробництва етилену і поліетилену підприємства відбувся після завершення усіх ремонтно-відновлювальних робіт.  

 «Нафтохімік-Калуш»  розпитав у начальника цеху, де була пожежа,  Михайла Псюка про пуск обладнання після проведення ремонтних робіт

За словами Михайла Псюка, над відновленням роботи «Карпатнафтохіма»  працювала спеціалізована бригада товариства «Нафтохім Спец Монтаж» з Миколаєва. Виконання більшості робіт з демонтажу, а потім і монтажу нового обладнання припало на працівників саме цього підприємства.

 А вже коли технологічні апарати, в тому числі й багатотонні теплообмінники, були на місцях, до виконання пусконалагоджувальних робіт залучали спеціалістів Української будівельної асоціації з Калуша та Гребінківського машинобудівного заводу з Київщини.

На будівельному майданчику в цей період постійно працювали бригади ремонтного управління «Карпатнафтохіму», які та відновили понад 150 одиниць арматури та захистили ємності зі зберігання продукції.

Паралельно із ними працювали спеціалісти з ремонту контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, електрики, які виконували роботи із заміни пошкоджених приладів, системи електроживлення (кабельних трас), зв’язківці, а також бригади з відновлення термоізоляції технологічних апаратів та трубопроводів.

Нагадаємо, пожежа на «Карпатнафтохімі» супроводжувалась дезінформацією і фейками, але за офіційною інформацією тоді ніхто не постраждав.

Схожі матеріали за тегами: карпатнафтохім пожежа ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: