Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У медустановах Калущини є двоє пацієнтів з підозрою на коронавірус

Переглядів: 832

За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району станом на 9.00 год 25 березня на території міста і сіл району не зафіксовано жодного випадку гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19.

За минулу добу кількість викликів швидкої медичної допомоги не збільшилась.

Кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус по місту і району на цю годину – дві особи.

Як повідомила заступник генерального директора Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш, у відділенні пульмонології Калуської ЦРЛ перебувають на лікуванні 16 пацієнтів: 12- ГРВІ та хронічні захворювання, 4 – з пневмонією. В однієї пацієнтки з вірусною пневмонією є підозра на коронавірусну інфекцію. Це медичний працівник. Вона перебуває у відділенні інтенсивної терапії, де отримує кисневу підтримку. Аналізи відібрані і відправлені в обласний лабораторний центр.

 В інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні на лікуванні 31 пацієнт, серед яких один з них з підозрою на коронавірус.

Медики нагадують, коли у вас лихоманка, підвищена температура тіла, кашель і утруднене дихання, важливо передовсім звернутися до свого сімейного лікаря, який зобов’язаний проінструктувати про наступні дії (виклик лікаря на дім, виклик бригади екстреної допомоги, самоізоляція тощо).

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: