Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У пологовому Калуша народила синочка Максима жінка з Луганщини (ФОТО)

Переглядів: 491

У пологовому будинку Калуської ЦРЛ народила синочка переселенка з Луганщини. Перші слова жінки після народження дитини були: «Де ж я могла подумати, що буду народжувати за 1600 км від рідного дому!»

Юлія Скляревська і її чоловік Артур Сокирко з селища Троїцьке Попаснянського району Луганської області. Війна до них прийшла ще в далекому 2014.  Юля в той час вчилась в медучилищі в Луганську на акушерку. Але коли окупували Луганськ вимушено перервала навчання. Переїхали в Троїцьке до батьків. Це селище вже відтоді було на лінії зіткнення. Били «Градами», зруйнували школу, Свято-Троїцький храм. Але життя продовжувалось, не переїжджали. Народився синочок Артем, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням  на facebook -сторінку пологового будинку.

24 лютого розпочались повномасштабні дії, стало ще небезпечніше, особливо їй,  вагітній. Але евакуюватись вирішили аж 9 квітня. До того, як каже Юля (з почуттям гумору в неї все гаразд. – Авт.), тусувались між підвалом і будинком, перші бігли при обстрілах в підвал собаки – алабай, вівчарка і маленька хатня дворняжка, а потім вони з дитиною. Підходив час народження і вони розуміли, що в них народжувати просто нема де. Тому зібрались і переїхали в Копанки Калуського району до тітки чоловіка, яка їх кликала ще з 2014-го. Батьки залишились в Троїцькому.

11 травня ця позитивна героїчна жінка народила в Калуші синочка Максима вагою 3 кг 570 г.

Працівники пологового привітали щасливу мамусю і передали їй допомогу, яку доставили волонтери.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш пологовий син переселенка Луганщина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: