Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Рожнятівській лікарні хірурги провели рідкісну операцію

Переглядів: 556

Нещодавно у Рожнятівській лікарні команда хірургів провела доволі рідкісну хірургічну операцію. До місцевих хірургів пацієнт звернувся з кистою хвоста підшлункової залози та стенозом (звуженням) виходу із шлунку.

Завідувач хірургічного відділення Віталій Бобик, хірург Богдан Бігун, лікар-інтерн Вероніка Ворох та анестезіолог Ольга Телемуха провели три складні операції. Крім цього, паралельно вони оздоровили грижу передньої черевної стінки. Оперативне втручання, кажуть, пройшло успішно і пацієнта на 8-й день у задовільному стані виписали додому, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «ГК».

Нові медичні технології пішли вперед і медики Рожнятівської багатопрофільної лікарні також намагаються йти «в ногу з часом». Віднедавна лікарі виконують весь спектр оперативних втручань на органах черевної порожнини, тонкому та товстому кишечнику, при всіх видах гриж черевної стінки, жовчево-кам’яних хворобах, варикозних розширеннях вен, пластичних вадах.

Саме завдячуючи новітньому та  професійному підходу до роботи рожнятівських медиків, краянам не доводиться витрачати час на поїздки до спеціалістів області чи інших міст. А це, буває, економить дорогоцінний час, особливо коли треба надавати першу медичну допомогу особам, з якими трапився нещасний випадок або в яких раптово виник тяжкий стан, що загрожує життю. А ще їм допомагає сучасне обладнання та лапароскопічна апаратура.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятів хірурги лапароскопічні операції

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: