Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Рожнятові консультували адміністраторів ЦНАПу та уповноважених осіб з питань соцзахисту (ФОТО)

Переглядів: 430

Сьогодні, 12 жовтня, у селищі Рожнятів під головуванням керівника апарату Калуської райдержадміністрації Ярослави Гасяк та за участю начальника управління соціального захисту населення РДА Людмили Перетятко відбулася нарада з адміністраторами ЦНАПів та уповноваженими особами з питань соціального захисту територіальних громад.

Основну увагу приділили роз’ясненню важливих питань, що стосуються соціального захисту населення. Зокрема, надали консультації щодо призначення житлових субсидій; обговорили порядок надання пільг на житлово-комунальні послуги та забезпечення санаторно-курортним лікуванням, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської РДА.

Керівник апарату РДА Ярослава Гасяк наголосила на важливості співпраці працівників ЦНАпів, уповноважених з питань соціального захисту територіальних громад та працівників управління соціального захисту населення РДА, адже мешканці громад повинні отримувати якісні соціальні послуги. Вона звернула увагу на те, що саме ці працівники формують імідж місцевої влади, оскільки до ЦНАПів приходять найбільше людей задля вирішення тих чи інших питань.

Відтак на нараді заслухали всіх представників громад та проаналізували проблемні питання у сфері надання соціальних послуг.

Начальник управління соціального захисту населення РДА Людмила Перетятко закликала представників громад залучати учасників АТО/ООС до всіх заходів, присвячених Дню захисників та захисниць України.

Крім того, на нараді адміністраторам ЦНАПів та уповноваженим особам з питань соціального захисту територіальних громад роздали пам’ятки про Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який будемо відзначати 18 жовтня.

Схожі матеріали за тегами: Рожнятів ЦНАП консультації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: