Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Сівці-Войнилівській продовжують будувати міст (ВІДЕО)

Переглядів: 613

Триває будівництво моста через річку Дністер біля села Сівка-Войнилівська.

Зараз у Сівці-Войнилівській завершують облаштування опалубки під залізобетонну монолітну плиту на третьому і шостому прогонах. Планується їх забетонувати відповідно 15 і 21 квітня. Одночасно ведуться роботи з облаштування опалубки на четвертому і п’ятому прогонах. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг.

Усі роботи здійснюють відповідно до технологічного процесу, із дотриманням передбачених Кабінетом Міністрів заходів щодо режиму надзвичайної ситуації.

Підрядною організацією є  ТОВ "ПБС", а роботи фінансуються з Державного бюджету.

Контроль за будівництвом здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

 
ПРОГРАМА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» - В ДІЇ

ПРОГРАМА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» - В ДІЇ Триває будівництво мосту через р. Дністер біля с. Сівка Войнилівська (км 9+442 а/д Т-09-10 Бурштин – Калуш). Роботи здійснюються у плановому режимі. Завершується влаштування опалубки під залізобетонну монолітну плиту на третьому і шостому прогонах. Планується їх забетонувати відповідно 15 і 21 квітня. Одночасно ведуться роботи зі влаштування опалубки на четвертому і п’ятому прогонах. Усі роботи здійснюються відповідно до технологічного процесу, із дотриманням передбачених Кабінетом Міністрів заходів щодо режиму надзвичайної ситуації. Підрядна організація – ТОВ ПБС». Фінансування – із Державного бюджету. Контроль за будівництвом здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. А також – авторський нагляд проектної організації - ТзОВ «НВП "Тріада". Науково-технічний супровід – ДП «ДерждорНДІ».

Posted by Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області on Monday, April 13, 2020

 

Схожі матеріали за тегами: міст сівка войнилівська сівка-войнилівська

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: