Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У смертельній аварії у Голині загинув адвокат та громадський діяч з Болехова

Переглядів: 711

Як вже повідомляло «Калуш ФМ», 23 травня в Голині трапилася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками.

Згідно з повідомленням Болехівської міської ради, на 62 році життя передчасно відійшов у засвіти член виконавчого комітету VII демократичного скликання, адвокат,  громадський діяч та активіст Луговий Роман Юрійович.

«Перестало битися серце люблячого і турботливого  чоловіка, батька та дідуся,  доброго колеги, чуйного товариша, життєрадісної людини, професіонала своєї справи. Та світлої пам’яті  Роман Юрійович полишив цей світ лише фізично, а ті добрі справи, які він творив за життя, залишаються  усім людям, хто його знав. Пам’ять про Романа Юрійовича житиме у серцях нащадків, рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 травня близько 16:20 в селі Голинь автомобіль «Хюндай», здійснюючи обгін невстановленого автомобіля, у забороненому на це місці, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «Альфа Ромео», після чого автомобілі відкинуло за межі проїжджої частини автодороги.

Пасажирка автомобіля – 1960 р.н., отримала тілесні ушкодження та доставлена в Калуську центральну районну лікарню.

Постраждала й водійка автівки «Альфа Ромео» (іноземна реєстрація), а якому під час обгону врізався «Хюндай». Жінка 1996 р.н. також отримала тілесні ушкодження та доставлена в Калуську лікарню.

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Голинь ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: