Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Старому Угринові на Миколая відкрили дитсадок (ФОТО)

Переглядів: 985

У День Святого Миколая, 19 грудня, у селі Старий Угринів, що на території Новицької ОТГ, малеча отримала чудовий подарунок – тут у школі відкрили дитсадок.

Відкриття дошкільного навчального закладу стало справжнім святом для місцевої громади, адже він забезпечить комфортні умови перебування дітей та сприятиме якісному виховному процесу, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Мешканці сіл Новицької громади, представники сільської ради, освітяни, батьки та діти прийшли оглянути новий дитсадок. Насамперед священики о. Ярослав і о. Микола освятили приміщення дитячого садка. Для гостей влаштували  вітання маленькі учасники свята.

Голова ОТГ Михайло Срібняк привітав жителів, подякував за підтримку  мешканцям сіл громади.

«Ми отримали чудовий подарунок – новий, сучасний дитячий садок. Але він не лише для наших малюків, а й для наступних поколінь. Ми розуміємо та цінуємо те, що заради здійснення мрії були докладені чималі зусилля влади, використані кошти і в результаті наш садок сьогодні відкрито», - наголосив директор НВК Володимир Бодик.

У дошкільному закладі створили всі умови для розвитку та комфорту вихованців. Приміщення обладнане новими меблями, сантехнікою, навчальними  матеріалами.

 

Схожі матеріали за тегами: Старий Угринів дитсадок відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: