Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У танцюристів «Фламінго» – вісім перемог у «WINTER ART FEST» (ФОТО)

Переглядів: 878

6-7 лютого вихованці зразкового театру танцю «Фламінго» взяли участь у всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «WINTER ART FEST», який проходив у туристичному  комплексі «Сонячна долина» у с. Бояни Чернівецької області.

Як розповіла «Калуш ФМ» керівник «Фламінго» Наталія Маланчук, за рік це був перший виїзд. У фестивалі брали участь колективи з усіх регіонів України. Калуш представляв тільки театр танцю «Фламінго», який виборов вісім призових місць.

«Ми щасливі, що серед такої кількості колективів з усіх куточків України і в такому нелегкому змаганні всі ми вибороли призові місця. У нас: 4 золота, 3 срібла і 1 бронза. Нарешті ми дочекалися і відчули це заново. Стільки емоцій ми не переживали вже давно», –  зазначила Наталія Маланчук.

Вона також розповіла, що перше місце за груповий номер «Час кіно» отримала старша група. Членам журі дуже сподобався сюжет цієї танцювальної композиції.

Інші 7 призових місць «фламінгівці» здобули у сольниках. Зокрема, 6-річна Вероніка Маланчук – І місце за виконання танцю «Лол-денс», 7-річна Яна Попадюк – ІІ місце за «Хуліганку», 8-річна Антоніна Колос – ІІ місце за танець «У сні чи наяву» і 10-річна Анастасія Шулик – І місце за номер у стилі хіп-хоп. Її один з члені журі назвав «харизмою дня».

Також троє вихованок старшої групи виступили з технічними номерами у стилі контемпорарі. Марта Дзундза виборола «золото», Юлія Турків – «срібло» і Таміла Дзундза – «бронзу.

«Діти чудові! Діти працьовиті! А хто працює, той отримує бажаний результат! Дякую всім батькам, хто підтримує свої таланти. З вами ми  велика сила", – додала керівниця театру танцю.

Схожі матеріали за тегами: Фламінго фестиваль перемоги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: