Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У «Веселих гуцулят» - Гран-прі і 20 перших місць на двох міжнародних конкурсах (ФОТО)

Переглядів: 1415

У вихованців народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята»  - щедрий ужинок. Із двох міжнародних фестивалів, які проходили нещодавно в Яремче, вони привезли 20 перших місць і Гран-прі.

Як розповіла «Калуш ФМ» керівник ансамблю Людмила Коваль,  танцюристи побували відразу на двох міжнародних фестивалях-конкурсах - «Wonder Fest Georgia» та «Слов’янський вінець». Участь брали п’ять вікових груп, тобто вихованці від 5 до 16 років. Вони виконали по два номери, зокрема продемонстрували танці «Мій перший козачок», «Гуцулка», «Рахівчанка», «Тропотянка», «Буковинський» й інші.

Незважаючи на те, що на цих фестивалях-конкурсах було понад 60 колективів з різних регіонів України, «Веселим гуцулятам» вдалося своєю майстерністю підкорити членів журі. За всі номери вони отримали перші місця, а відтак і нагороду для всього колективу – Гран-прі.

Високий рівень виконання наших танцюристів відзначили члени журі танцівниця і викладач класичного танцю Анна Перова з Києва та народний артист, керівник Івано-Франківського національного академічного Гуцульського ансамблю пісні і танцю «Гуцулія» Іван Курилюк.

- Ми всі тішимося таким хорошим результатом, - зазначає педагог ансамблю Людмила Баглай. - Участь у таких конкурсах відточує танець, а перемоги додають ще більшого бажання нашим вихованцям займатися.

 

Схожі матеріали за тегами: Веселі гуцулята перемоги конкурси

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: