Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учасникам Революції Гідності та АТО/ООС Калущини пропонують установи для проходження реабілітації

Переглядів: 385

Управління соціального захисту населення Калуської міської ради інформує про установи, які надають послуги з психологічної реабілітації учасникам Революції Гідності та учасникам АТО/ООС.

 Відповідно до п.8 Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях , членів їх сімей та членів сімей загиблих  (померлих) таких осіб, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. № 1057,  до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації станом на 28.04.2021 р. управлінням внесено реабілітаційні установи:

- ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» (вул.Гагаріна,1, смт Сергіївка, м. Білгород- Дністровський, Одеська обл., 67780, (е-mail: orizont-pks@ukr.net);

- ТзОВ «Санаторій «Райдуга» (вул.Запорізька,11, м.Волочиськ, Хмельницька обл.,31200 (е-mail: sanradugal@gmail.com).

Для отримання послуг із психологічної реабілітації в даних реабілітаційних установах необхідно звертатися до управління соціального захисту населення Калуської міської ради за адресою вул.Євшана,9, м.Калуш, каб.№ 112.

За додатковою інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Калуської міської ради за телефоном (03472)60566.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина учасники АТО реабілітація установи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: