Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учасниця бойових дій ОУН, УПА Марія Волочанська відзначила 95-річчя (ФОТО)

Переглядів: 855

У суботу, 30 травня, калушанка Марія Василівна Волочанська, яка є учасницею бойових дій ОУН, УПА, відсвяткувала своє 95-річчя.

За дорученням міського голови Ігоря Матвійчука ювілярку привітали перший заступник міського голови Галина Романко, а також представники громадськості міста - голова Калуської станиці Братства вояків ОУН–УПА Степан Петраш, члени координаційної ради політичних партій та громадських організацій Калущини Олег Кушлик, Ярослав Парцей, Ганна Павлишин та Олеся Озірська, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Марії Василівні вручили квіти, подарунки і Подяку міського голови за активну громадянську позицію та вагомий внесок у патріотичне виховання молоді. Ювілярці  також побажали міцного здоров’я, мирного неба над головою, бадьорості духу та життєвих сил.

Під час спілкування пані Марія розповіла, що оскільки у свій час була завідувачкою інфекційної лікарні, що на вул. Каракая, то мала думку йти допомагати калуським лікарям боротися за життя хворих на COVID-2019, але вік таки дається взнаки і довго перебувати на ногах вона вже не може. Марія Василівна  подякувала за підтримку та виявлену турботу про її покоління.

Схожі матеріали за тегами: Калуш учасниця УПА Волочанська ювілей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: