Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учителька хімії школи №5 стала лауреаткою конкурсу «Учитель року – 2020» (ФОТО)

Переглядів: 1136

Учителька хімії Калуської ЗОШ №5 Лариса Володимирівна Беженар — педагог, який не боїться викликів часу і  вміє знайти підхід до кожного учня. Цьогоріч вона виборювала звання найкращого педагога на ювілейному 25-ому конкурсі «Учитель року – 2020».

Упродовж двох турів конкурсантка демонструвала педагогічну майстерність через новітній підхід до навчання засобами смарт-технологій.  Успішно пройшла конкурсні випробування: практична робота (проведення фрагменту уроку), контрольна робота, методичний  практикум у формі квесту, хімічний експеримент (виконання експериментального завдання в хімічній лабораторії) і завершальний етап — урок у 8 класі Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 на тему «Відносна густина газів», повідомляє Калуська ЗОШ №5.

З перших хвилин уроку всі присутні відчули єдину мету, одразу було створено міцний колектив «учитель-учні», готовий до результативної співпраці. В ході уроку елементи новизни яскравою стрічкою перепліталися з елементами їх реалізації. Позитивні емоції учнів  та висока професійність учителя злились у потужний струмінь педагогічних пропозицій і  дитячих ідей.

Як результат, Лариса Беженар — лауреатка конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «хімія».

Молодим учителям  Нової української школи – усе під силу.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш учитель року конкурс лауреат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: