Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Укрпошта знизила тарифи на посилки за кордон та по Україні

Переглядів: 1084

Нові тарифи Укрпошти на універсальні послуги поштового зв’язку, затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), зменшать вартість пересилання посилок в межах України та для ряду основних країн.

Про це заявив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський, передає прес-служба Укрпошти, пише «НВ».

«На жаль, у ЗМІ розповсюджується некоректна інформація щодо нових тарифів на універсальні послуги. Хочу заспокоїти клієнтів та повідомити, що зростання вартості міжнародних відправлень на 43% не відбувається, а у більшості груп відправлень тарифи навіть знижені», - сказав Смілянський.

Перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський розповів, що вартість відправлень посилок від 3 кг була неконкурентна і завелика. За його словами, дешевшими стане проста внутрішня письмова кореспонденція, посилки вагою понад 3 кг як в межах області, так і в межах України за рахунок зменшення доплати за 1 кг. Для тих, хто пересилає  міжнародні посилки вагою до  10 кг, наприклад, у США, Австралію, Китай, тариф також знижено в найпопулярнішій вазі від 6 до 10 кг.

Нагадаємо, в травні Укрпошта запустила нову послугу доставки з дешевими тарифами - Укрпошта Стандарт.

Відзначимо, що з 1 серпня Укрпошта знизила тарифи на міжнародні відправлення до США, Китаю, Канади, Австралії і скоригувала ціни для країн ЄС для посилок масою 10-30 кг.

Також раніше повідомлялося, що Укрпошта знизила тарифи на відправку посилок в 9 країн Європейського Союзу до кінця 2017 року.

Фото: Укрінформ

Схожі матеріали за тегами: укрпошта тарифи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: