Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Едуарда Прощука пояснили, чому він не ходив на засідання Верховної Ради

Переглядів: 1163

Комітет виборців проаналізував участь народних депутатів у голосуваннях Верховної Ради у вересні.

Серед фракцій та груп Верховної Ради найчастіше брали участь в голосуваннях депутати «Слуги Народу». Упродовж вересня в середньому голосували 88% депутатів цієї партії, повідомляє КВУ.

Однак у фракції «Слуги Народу» є низка депутатів, які частіше за інших ігнорували голосування Ради. Так, 13 депутатів пропустили третину і більше голосувань Ради. Найбільше голосувань пропустили Олександр Дубінський і Дмитро Гурін. Вони взяли участь лише у 35% голосувань Ради.

На третьому місці антирейтингу Едуард Прощук, який представляє виборчий округ з центром у  Калуші. Він взяв участь у 52 відсотках голосувань.

Офіційно депутати пропустили голосування без поважних причин таких як хвороба чи відрядження.

Ввечері 30 вересня прессекретарка Едуарда Прощука Олександра Бакун повідомила івано-франківському виданню КУРС причину його відсутності у Верховній Раді.  За її словами нардеп Едуард Прощук 19-20 вересня, як перший віце-президент Асоціації спортивної боротьби України, у складі делегації їздив у Казахстан на Чемпіонат світу з греко-римської, вільної та жіночої боротьби. 

“Розпорядження №284 про перебування Едуарда Прощука у Республіці Казахстан з метою участі у Чемпіонаті світу з греко-римської, вільної та жіночої боротьби  підписане Головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим є на офіційному сайті ВРУ. Апарат Верховної Ради України був проінформований про відсутність на засіданнях депутата Едуарда Прощука, члена Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування”, – повідомили у пресслужбі нардепа.

Нагадаємо, у липні Едуард Прощук переміг на виборчому окрузі №85 з центром у Калуші. Прощук набрав більше голосів ніж досвідчені політики Віктор Шевченко та Ігор Насалик.

Схожі матеріали за тегами: прощук казахстан

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: