Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Івано-Франківську можна буде записатися на прийом до лікаря онлайн, зберігати результати обстежень у електронній формі та оцінювати роботу медиків

Переглядів: 1056

Поліклініки Івано-Франківська перейдуть до системи e-health.

Сьогодні, 17 серпня, в Івано-Франківську відбулось офіційне підписання договору між представниками компанії MEDICS та керівниками медичних закладів міста за сприяння міської влади та міського голови щодо запуску системи MEDICS, передає Збруч з посиланням на Галицький Кореспондент.

Управління інвестиційної політики та компанія MEDICS досягли домовленості щодо залучення гранту на суму 1,3 млн грн для спільного впровадження системи автоматизації медичних послуг у всіх медичних закладах первинної ланки міста терміном на 3 роки.

Сервіс ​дає змогу записатися на прийом онлайн, зберігати результати обстеження у електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього. Платформа вже працює у медичних закладах Хмельницького, також її запроваджують в інших містах України. MEDICS є офіційним партнером МОЗ в процесі запровадження e-health в Україні.

Фото: Новости Канады

Схожі матеріали за тегами: франківськ поліклініки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: