Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Калуш іде «Театральна весна»

Переглядів: 1145
За цей час калушани і гості міста матимуть змогу переглянути близько 19 театральних постановок – сім вистав для дорослих і 12 – для дітей та підлітків.
Згоду на участь у «Театральній весні-2015», окрім наших місцевих колективів, дали ще п'ять, з яких один – професійний. Це Коломийський академічний обласний український драматичний театр ім. Івана Озаркевича, який покаже у Калуші комедію «За двома зайцями» та виставу для дітей «День народження Кота Леопольда». Матимуть змогу калушани також побачити легенду «Обереги долі» у виконанні театру «Мандрівник» із села Пукова Рогатинського району, постановку «Невольник» від народного театру із села Крихівці Івано-Франківського міськвиконкому, драматичну поему «Козачок» від народного театру «Смолоскип» із села Чернієва Тисменецького району та оцінять акторську гру народного театру «Гердан» із села Прутівки Снятинського району під час постановки «Катерини».
Прикметно, що калуський театр «Легенда», окрім комедії «Соколику», яку любителі театру мали можливість бачити торік, продемонструє глядачам і прем'єру – драму «Ми живі» за твором Кардащука. Театр «ЛюбАрт» покаже поціновувачам також прем'єру - драму абсурду Страліта «СкочМен», а ось «Чарівник», Етнотеатр та «Ляльковий портал» будуть дарувати радість дітям і підліткам, які разом із театралами перенесуться у світ улюблених казок.
Вже цієї п'ятниці в палаці культури «Юність» о 16.00 відкриваючи фестиваль «Театральна весна-2015» пройде показ вистави «Пригоди Буратіно» зразковим театром «Чарівник».
А в суботу, 28 березня, поціновувачів сучасного мистецтва запрошує «ЛюбАрт». Прем'єра їхньої вистави відбудеться о 18.00 у районному Будинку культури.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: