Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вчитель німецької мови з Новиці зайняла друге місце на обласному етапі конкурсу «Учитель року–2018»

Переглядів: 1464

Минулого тижня завершився обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2018».

Калуський район представляли учитель української мови і літератури Тужилівського навчально-виховного комплексу Бойчук Наталія Павлівна, учитель фізики Ріп’янської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів Жовнірович Ірина Миколаївна та учитель німецької мови Новицького навчально-виховного комплексу Морозова Неля Іванівна, пишуть «Вісті Калущини».

Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» проходив у два етапи – відбірковий і фінальний.

На фінальному етапі кожен учасник розробляв технологічну карту навчального проекту та проводив урок у навчальних закладах міста Івано-Франківська.

Лауреатом конкурсу «Вчитель року-2018» стала вчитель німецької мови Новицького навчально-виховного комплексу Морозова Неля Іванівна, , яка зайняла ІІ місце. Вона поступилась тільки вчителю Івано-Франківської спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням німецької мови.

Неля Іванівна є учасником  Всеукраїнського експерименту за темою « Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти» і бере участь у Пілотному  проекті «З німецькою  у майбутнє», який реалізується спільно з Ґете-інститутом у співпраці з видавництвом «HUEBER»(Губер) та Центром іноземних мов (Київ).

 

Схожі матеріали за тегами: конкурс вчитель новиця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: