Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вчителька Боднарівської школи стала лауреаткою премії ім. Костянтини Малицької

Переглядів: 898

22 вересня у районі відбулося засідання комісії з присвоєння премії імені Костянтини Малицької. У роботі комісії взяла участь перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Канюка.

Голова комісії Володимир Бодик зазначив, що на розгляд комісії щодо присвоєння районної премії висунуто одну кандидатуру – Ольгу Попадинець, вчительку української мови та літератури Боднарівської ЗОШ І-ІІІ ст., повідомляє Калуська РДА.

Ольга Попадинець працює у школі 35 років. Вона – учитель-методист, переможець конкурсу «Вчитель року-2000», член журі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, мовно-літературного конкурсу учнів та студентської молоді ім. Т.Шевченка.

За роки своєї діяльності Ольга Попадин підготувала чимало призерів олімпіад та конкурсів; є членом журі з перевірки ЗНО з української мови та літератури. Своїми знаннями та секретами вчительської майстерності часто ділиться на сторінках преси, а також освітянських збірників. Постійно вдосконалює себе як фахівець, брала участь у різноманітних семінарах, підготувала ряд виступів на актуальні теми, присвячені креативному навчанню, компаративному аналізу на уроках української мови та ін. П’ятеро учнів Ольги Іванівни пішли стопами своєї наставниці – стали вчителями української мови та літератури.

Вміло використовуючи арсенал педагогічної майстерності, Ольга Попадинець активізує школярів до участі у громадському житті. Як класний керівник колишнього випускника школи, майора Нацгвардії Миколи Левкуна, який утратив обидві ноги в зоні АТО в березні 2017 року, Ольга Іванівна організувала збір коштів для протезування, яке зробили американські лікарі у червні 2019 року.

Схвальними відгуками про Ольгу Попадинець і її професійні здобутки на освітянській ниві поділилася методист методкабінету сектору освіти, молоді та спорту РДА Ірина Хомин.

Відтак члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Ольги Попадинець щодо присвоєння їй районної премії ім. Костянтини Малицької.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина премія Малицької вчителька Боднарів

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: