Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Верхнянська «Юність» розгромила найближчого переслідувача

Переглядів: 768

Футбольний клуб «Юність» з Верхньої продовжує перемагати  у чемпіонаті Івано-Франківської області. В 7-му турі верхнянці розгромили «Карпати» з села Кути.

Вже на 15-ій хвилині «Юність» відкрила рахунок. Зліва Роман Гудак обігрався з Миколою Кащієм та влучно пробив у дальній кут – м’яч від штанги залетів у ворота. Через дві хвилини верхняці забили вдруге. Про це йдеться на сторінці "Юності" у Фейсбуці. 

Маленький ростом Назар Герин відгукнувся на навіс Павла Дмитріва з того ж лівого флангу та влучно пробив головою. До перерви верхнянці ще мали кілька добрих нагод, щоб збільшити перевагу, але відклали реалізацію на другу половину зустрічі.

На 52-ій хвилині Роман Москалик покращив свій бомбардирський доробок, красиво пробивши головою (асист на рахунку Долотка), а вже за вісім хвилин Святослав Мельник встановив остаточний рахунок у матчі: Герин діагоналлю перевів на половину поля кутян, Москалик зряче пропустив «круглого» на набігаючого у вільну зону Мельника, і Свят невідпорно пробив повз голкіпера. 

Таким чином «Юність» продовжує впевнено посідати першу сходинку у турнірній таблиці.

 

Схожі матеріали за тегами: футбол фк юність верхня

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: