Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Верхнянська «Юність» здобула чергову перемогу в першості області з футболу

Переглядів: 514

Верхнянська «Юність» продовжує виступати в першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2020/2021 без поразок і втрат очок.

25 квітня команда Верхнянської ОТГ у матчі чергового туру змагань обіграла у Вільхівцях господарів поля – «Колос Городенківщини» з рахунком 2:0, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Як і очікував тренер «Юності» Роман Мотуз, ця гра у Вільхівцях з місцевою командою, склад якої в зимовому міжсезонні був майже повністю оновлений і підсилений кількома гравцями, що виступали за професійні клуби, стала для його підопічних однією з найважчих у другому колі першості області.

До 69-ї хвилини матчу на табло стадіону «Чайка» з найкращим в області трав’яним футбольним газоном продовжували світитися дві цифри «нуль», хоча обидві команди не відсиджувалися в обороні й з перемінним успіхом створювали небезпечні моменти біля чужих воріт. Не вистачало тільки влучності гравцям при завершальних ударах, а також надійно діяли голкіпери. Але надалі буквально за три хвилини гості вирішили долю цього мату на свою користь. Спочатку Назар Герин після навісу у воротарський майданчик ударом ногою прицільно спрямував м’яч у кут воріт, відкривши рахунок в матчі, а на 73-ій хвилині поєдинку подвоїв його Роман Москалик потужним ударом головою з меж штрафного майданчика. До речі, Роман забив уже 13 голів та разом з колегою по команді Святославом Шевченком тепер очолює список бомбардирів першості області.

За час, що залишався до фінального свистка, команда «Колос Городенківщини» ще робила спроби відігратися, однак гості навіть не дозволили їй забити гол престижу.

Верхнянська «Юність», обігравши на виїзді чергового суперника з рахунком 2:0, уже здобула 15-у перемогу в першості області, зігравши в ній 15 матчів.

Інші поєдинки цього тур обласної першості з футболу завершилися з такими рахунками:

«Сокіл» (Коршів) – «Хутровик» (Тисмениця) – 2:4,

ФК «Вербівці» – «Карпати» (Старі Богородчани) – 2:0,

«Карпати» (Кути) – «Покуття-Нептун» (Заболотів) – 5:0,

«Обрій» (Чернятин) – «Касова» (Бовшів) – 2:0,

«Карпати» (Болехів) – «Придністров’я» (Тлумач) – 6:1.

«Юність» одноосібно очолює турнірну таблицю першості області. Тож вже можна впевнено сказати, що чемпіонський титул нікому зі своїх найближчих переслідувачів не віддасть.

 

Схожі матеріали за тегами: Футбол Верхня Юність перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: