Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Веселі канікули з Богом». 20 калушан відпочивають у Підлютому (ФОТО)

Переглядів: 650

З благословення архиєпископа і митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира Війтишина розпочав свою роботу літній відпочинковий табір «Веселі канікули з Богом». 7 червня разом з отцем-настоятелем храму Іваном Бігуном та отцями-сотрудниками до урочища Підлюте вирушили 20 дітей з парафії Церкви Святого Архистратига Михаїла в Калуші.

«Програма табору надзвичайно цікава та різноманітна, –  розповідає о. Іван Бігун.Це щоденна молитва, катехізація, розмови з духовними наставниками, під час яких діти можуть поділитися своїми проблемами. Також в програмі веселі ігри, банси, які так люблять діти будь-якого віку. Табір – це хороша можливість для них провести час у духовному, надзвичайно красивому місці, відірватися від оцієї щоденної рутини. А ще діти зможуть завести нові знайомства, дізнатися щось цікаве та духовно збагатитися».

Місце проведення табору дійсно є унікальним, так як він відбувається в резиденції митрополита Андрея Шептицького. Тому учасники табору мають можливість не тільки духовно відпочити, а також дізнатися більше про історію Української Греко-Католицької Церкви, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Наступний заїзд планують з 5 до 11 липня. Запрошують дітей віком від 11 до 14 років з користю та весело провести літні канікули. Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном: +380502836353 (о. Іван).

 

Схожі матеріали за тегами: Підлюте Веселі канікули з Богом калушани

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: