Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Від сварки до стрілянини. Поліція затримала 45-річного калушанина, який стріляв у чоловіка (ФОТО)

Переглядів: 1083

У Калуші виник конфлікт між незнайомими чоловіками, який в подальшому завершився стріляниною.

Повідомлення про постріли на одній із вулиць Калуша надійшло від перехожих громадян 14 липня о 16.30, повідомляє поліція області.

На виклик одразу ж прибули правоохоронці, які під час першочергових слідчих дій з’ясували, що між 45-річним калушанином та 24-річним місцевим мешканцем в одному із дворів багатоповерхівок раптово виник словесний конфлікт, пізніше й бійка.

Під час інциденту старший із чоловіків витягнув спецзасіб травматичної дії «ФОРТ-17» та почав погрожувати, а потім здійснив два постріли в бік опонента.

У результаті, потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді травматичного поранення правого ока, перелому кісток основи черепа, пневмотораксу, забою головного мозку. Його госпіталізували до Івано-Франківської ОКЛ.

Прикарпатця, який вистрілив у людину, затримали за ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру. Невдовзі суд обере правопорушникові запобіжний захід-тримання під вартою.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) ККУ. Санкція статті щодо дій, вчинених із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування.

Схожі матеріали за тегами: Калуш стрілянина затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: