Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Видача посвідчення водія та реєстрація ТЗ. У Калуському ЦНАПі надаватимуть нову послугу

Переглядів: 378

Центр надання адміністративних послуг Калуської міської ради отримає 264 тис гривень на придбання обладнання для виготовлення посвідчення водія і техпаспортів про  реєстрацію  транспортних засобів.

Таким є рішення комісії з відбору об’єктів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, на яких було розглянуто клопотання та матеріали, подані до Мінцифри виконавчими органами сільських, селищних, міських рад, військово-цивільними адміністраціями для отримання субвенції, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

Загалом за результатами розгляду клопотань комісією відібрано 165 громад з поданих 1100, які у 2021 році отримають фінансування з державного бюджету на розвиток центрів надання адміністративних послуг. Калуська громада була представлена проєктом «Забезпечення обладнанням для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів для управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради» на суму 264 тис. гривень, який було підготовлено головним спеціалістом загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яною Думенко та начальником управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради Надією Марій.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: