Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Виконком Калуської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад

Переглядів: 1753

Виконавчий комітет Калуської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- начальника управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради з такими вимогами до учасників конкурсу: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня магістра чи спеціаліста, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільне володіння державною мовою;

- адміністратора управління «Центр надання адміністративних послуг»;

- адміністраторів управління «Центр надання адміністративних послуг» для роботи на віддалених робочих місцях Калуської міської територіальної громади в селах Боднарів, Ріп’янка, Голинь, Пійло.

Вимоги до учасників конкурсу на посаду адміністратора: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня магістра чи спеціаліста, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року, вільне володіння державною мовою.

Документи приймаються до 8 лютого 2021 року включно відділом кадрової роботи і нагород виконавчого комітету міської ради (м. Калуш, вул. І.Франка, 1; кабінет №7, тел. (03472)62811).

Із перелік документів, необхідних для участі у конкурсі, можна ознайомитись на сайті міської ради.

 

Схожі матеріали за тегами: Виконком конкурс вакантні посади

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: