Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Виконком Калуської міськради затвердив порядок надання допомоги громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах через COVID-19

Переглядів: 1185

28 квітня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калуської міськради. Проходило воно відповідно до розпорядження міського голови в режимі аудіоконференції.

На порядку денному було 10 питань. Члени виконкому розглянули всі питання, з яких прийняли 9 рішень, повідомляє організаційний відділ виконавчого комітету Калуської міської ради.

Зокрема, було затверджено Порядок надання одноразової  грошової  допомоги  у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 громадянам, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Цей Порядок регламентує механізм надання одноразової грошової допомоги громадянам, які зареєстровані і проживають в Калуші та населених пунктах, на які поширюються повноваження Калуської міської ради, перебувають на обліку в центрі зайнятості та на момент звернення за цією допомогою опинилися в складних життєвих обставинах.

Розмір допомоги становить до 2000 гривень.

Для розгляду питання щодо визначення права на одноразову грошову допомогу громадянам необхідно подати заяву на ім’я міського голови та наступні документи:

- копію паспорта (сторінки 1,2,11) з пред’явленням оригіналу паспорта;

- копію ідентифікаційного коду з пред’явленням оригіналу  коду;

- згоду на збір та обробку персональних даних;

- документи, що підтверджують наявність складних життєвих обставин.

- банківський рахунок (за наявності).

Також члени виконкому прийняли рішення про надання одноразових грошових допомог та розглянули архітектурні питання.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш виконком допомоги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: