Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада району привітала медпрацівників Калущини з професійним святом (ФОТО)

Переглядів: 1299

Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні.  З цієї нагоди в медичних закладах Калущини відбулися урочистості.

З професійним святом медпрацівників районної лікарні, районного центру первинної медико-санітарної допомоги та Калуської ЦРЛ привітали перший заступник голови РДА Оксана Канюка і голова районної ради Віктор Гільтайчук, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

У своїх привітаннях посадовці Оксана Канюка і Віктор Гільтайчук зазначили, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. У  руках медичних працівників щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від  рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя. Особливо зараз, у час пандемії коронавірусу, люди відчули, якою необхідною і благородною є професія медика.

Під час урочистостей посадовці нагородили працівників медичної сфери Калуського району грамотами і подяками та грошовими преміями.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: