Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Владислав Ящишин хоче, щоб у Калуші збудували висотку на місці колишнього кінотеатру «Відродження»

Переглядів: 1219

Чоловік, який зареєстрований на сайті Єдиної системи електронних петицій як Владислав Ящишин, опублікував петицію «Надати дозвіл власнику ТзОВ «Відродження-2011» на будівництво висотки».

У електронній петиції Владислав Ящишин пропонує дозволити підприємцю Кредісову збудувати багатоповерховий будинок на площі Героїів.

В якості аргументів за такий дозвіл Ящишин пише: «Це буде найвища будівля в місті - 14 поверхів. Хмарочос "Відродження". Нарешті у нас, як і в усіх багатих і успішних містах буде свій хмарочос» та «Якщо таких високих будівель там (на площі Героїв) немає, це не означає, що дійсно є якісь нормативи будівництва в обмеженні поверхів в центрі міста. Просто ніхто ще не будував такого». 

При цьому Владислав Ящишин стверджує, що не знайомий з В’ячеславом Кредісовим.

Загалом петиція досить об’ємна. Повністю її прочитати можна тут.

Нагадаємо, депутати Калуської міської ради не дали дозвілу на зміну цільового призначення для колишнього кінотеатру «Відродження». Киянин В’ячеслав Кредісов зобов’язувався запустити кінотеатр, але потім мав намір збудувати там багатоповерховий будинок з квартирами.

Деталі цієї історії читайте тут.

Раніше 150 підписів отримали петиції про заборону у зміні цільового призначення  та про повернення кінотеатру «Відродження» у власність міста.

 

Схожі матеріали за тегами: петиція відродження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: