Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вода затопила понад три десятки прибудинкових територій у Перевозці і Студінці

Переглядів: 1202

Через інтенсивні опади 7 травня на території Калущини було підтоплено підвали будинків і прибудинкові території приватних господарств, пошкоджено тимчасові об’їзні шляхопроводи.

За інформацією управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, у с. Перевозець в урочищі «Шулени» через замулення водовідвідних канав стічними водами підтоплені 20 прибудинкових територій приватних господарств, з них у 7 підвальних приміщення житлових будинків спостерігається рівень води до 10 см.

У с. Студінка водою р. Млинівка підтоплені 12 прибудинкових територій приватних господарств, а підтоплень будівель немає.

Також велика вода частково зруйнувала об’їзний шляхопровід (міст) на автомобільній дорозі сполученням Войнилів - Дубовиця через р. Болохівка. При виїзді до місця події  надзвичайники виявили, що розмито бетонні шви з’єднань плит покриття моста, а пошкодження моста чи просідання опор не встановлено. Основний міст було зруйновано під час повеней минулих років.

У с. Пійло також пошкоджено тимчасовий залізний переїзд через р. Чечва в напрямку с. Довге-Калуське. Сполучення здійснюється через с. Тужилів. Основний міст був зруйнований під час повеней минулих років

На місці події органи місцевого самоврядування організували залучення техніки господарств, щоб розчистити замулені кювети.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина підтоплення будинки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: