Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Vodafone розпочав продажі стартових пакетів в Україні і оголосив про розміри тарифів

Переглядів: 973

Мова йде про франшизу, яка передбачає опціон на придбання міноритарної частки в статутному капіталі українського оператора британським Vodafone.

Наразі оператор пропонує лише передоплачені стартові пакети, а контрактне підключення обіцяє ввести згодом.

Vodafone розпочав продажі стартових пакетів в Україні і оголосив про розміри тарифів

Те, що напевно найбільше виділяє оператора з-поміж конкурентів – це дуже привабливі тарифи на інтернет в роумінгу. Це створює можливості для безтурботного використання месенджерів для спілкування – ви за невелику плату будете на зв'язку у Skype чи Viber.

Vodafone розпочав продажі стартових пакетів в Україні і оголосив про розміри тарифів

Старі пакети МТС поки що й надалі теж будуть продаватись в мережі, але після завершення ребрендінгу, в Україні залишиться продукція виключно під брендом Vodafone.

Перейти на Vodafone-тарифи можна безкоштовно з будь-якого тарифу МТС-Україна Передплата. При переході необхідно оплатити вартість пакета та отримати повний обсяг послуг на місяць: 30 грн — при переході у «Red S» (наберіть *730# ), 50 грн — у «Red M» (наберіть *750# ) та 90 грн — у «Red L» (наберіть *790 # ).

Також можна придбати стартовий пакет Vodafone Red із тарифом «Red S», до якого вже включено вартість тарифу на місяць або перейти безкоштовно в тарифи «Red M» або «Red L» сплативши різницію послуг на місяць: 20 грн — при переході у «Red M» (наберіть *750# ), 60 грн — у «Red L» (наберіть *790# ).

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: