Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Восьмикласниця з Калуша отримає стипендію імені Тараса Шевченка

Переглядів: 1180

Згідно з указом Президента восьмикласниця Ірина Мельничин з Калуша отримає стипендію імені Тараса Шевченка.

Дівчинці призначили стипендію імені Тараса Шевченка за особливі успіхи у вивченні української мови та літератури у 2016/2017 навчальному році. Таким чином, стипендію отримає учениця 8 класу Калуської загальноосвітньої школи І-III ступенів №1 Калуської міської ради Івано-Франківської області, повідомляє сайт «Франківчани».

Нагадаємо, що Ірина вже втретє стала переможцем фінального етапу VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

"В історії кожної літератури є твори, які володіють магічним даром безсмертя. Саме до таких шедеврів належить поезія Великого Кобзаря, яка навчала його сучасників і сьогодні навчає нас…". Таким мав бути початок твору, який мали написати семикласники, учасники фінального етапу VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка. При цьому у власному висловлюванні потрібно було використати цитати з творів Генія. Завдання не з простих, бо учасникам потрібно було продемонструвати креативні вміння переплести власне бачення із міркуваннями інших, знання творчості письменника, а також обізнаність щодо подій, які відбувають у нашій державі і як твори Т. Шевченка можуть навчати наших сучасників.

Схожі матеріали за тегами: Калуш восьмикласниця стипендія Шевченка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: