Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Впродовж однієї ночі на Прикарпатті трапилося 6 ДТП: 2 людей загинули, 10 – травмовано

Переглядів: 1906

Про це повідомила прес-служба управління ДАІ в області.
08 серпня близько 07:30 год. на крутому повороті ділянки автодороги Н-09 Мукачеве – Львів, що в місті Бурштин Галицького району, водій мотоцикла марки Мустанг МТ 250-10, 1985 р. н., житель с. Дем'янів, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та виїхав на узбіччя вздовж смуги зустрічного руху. Там допустив зіткнення із огорожею господарства. Водій отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, скальповану рану потиличної ділянки голови та доставлений в Бурштинську міську лікарню. Цей факт внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.

О 21.30 водій, 1956 р. н., житель міста Івано-Франківськ, керуючи автобусом марки "Сетра С-315", рухаючись автодорогою до міста Бурштин, в селі Насташине Галицького району вчинив наїзд на велосипедиста, 1967 р. н., місцевого жителя. Той перетинав проїзну частину перед автобусом. Внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм загинув на місці події. У водія взято аналіз крові на визначення вмісту алкоголю. Проводиться перевірка.
О 01:20 год. в с. Старі Кривотули Тисменицького району сталося зіткнення двох автомобілів. На автотрасі "Стрий – Чернівці" водій автомобіля "Шевроле Авео", 1990 р. н., житель селища Отинія, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння, перевищив швидкість руху і допустив зіткнення з іншим авто. "Рено Кенго" керував водій 1983 р. н., житель Косівського району. В результаті ДТП водій автомобіля "Рено Кенго" отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани стегнової кістки. Від госпіталізації відмовився. Вищевказані автомобілі поміщено на арештмайданчик у м. Івано- Франківськ. Цей факт внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України.
У селі Шевченкове Долинського району 9 серпня о 03:00 год. водій, 1994 р. н., керуючи мотоциклом "KUMLO BIPSTER", рухаючись в напрямку до міста Долина, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням та допустив наїзд на пішохода, 1992 р. н., мешканку села Шевченкове. Внаслідок ДТП травмовану із закритим переломом обох кісток лівої гомілки доставлено до лікарні. У водія взято кров на визначення вмісту алкоголю. Проводиться перевірка.

Близько півночі 9 серпня у селі Яворів Долинського району сталася ДТП. Водій, 1994 р. н., керуючи мотоциклом "Charger", рухаючись зі сторони міста Долина, в напрямку села Солуків, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на комбайн зернозбиральний "VOLVO 1130", який знаходився на обочині вулиці біля будинку із увімкненими габаритами. Внаслідок ДТП водій мотоцикла доставлений в Долинську ЦРЛ з тілесними ушкодженнями у вигляді забою головного мозку, політравма.
На автодорозі місцевого значення, сполученням с. Завадка – с. Верхня, Калуського району трапилася ДТП, у якій загинула 19-річна дівчина-пасажир, ще п'ятеро осіб травмовані. Автопригода трапилася 09.08.2015 близько 3 години ночі. У водія взято кров на проведення на визначення вмісту алкоголю. Проводиться перевірка.

http://kurs.if.ua/

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: