Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вже завтра у Кадобнянській гімназії розпочнуть роботи для влаштування водовідведення (ФОТО)

Переглядів: 383

У рамках об’їзду загальноосвітніх навчальних закладів Брошнів-Осадської громади керівництво селищної ради відвідало Кадобнянську гімназію.

Насамперед учасники об’їзду – перший заступник голови Брошнів-Осадської селищної ради Василь Сокирко та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Логінська звернули увагу на те, що заклад утримується у належному порядку. Однак обговорили проблемні моменти, на які слід звернути увагу, з посиланням на Брошнів-Осадську селищну раду повідомляє «Калуш ФМ».

«Школа збудована у 1900 році, пізніше приміщення добудовувалось. Коли його споруджували, не було зроблено, як це належить, бетонний фундамент, а просто закладено цегли, не продумано й систему водовідведення. Це – найбільша наша проблема. Адже дощові води «впираються» у стіни будівлі, цегла притягує вологу, що дуже негативно впливає на збереженні споруди, – пояснює директор гімназії Володимир Данько. – А від цього псується фасад, який потребує капітального ремонту, в окремих класах, спортзалі та в їдальні потрібно ремонтувати стіни та підлогу».

Звичайно, на цей час місцевий бюджет не може забезпечити значні фінансові витрати, зазначають у селищній раді. А тому все, що зможуть зробити, виконуватимуть виключно власними силами: техніка – КП «ЖЕК», а в допомогу – й громадські роботи.

Прийнято рішення вже з понеділка, 23 травня, розпочати на об’єкті роботи для влаштування водовідведення. 

Схожі матеріали за тегами: Кадобна гімназія ремонт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: