Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Юні калушани ознайомилися з професією фермера (ФОТО)

Переглядів: 453

Навчальний дитячий простір CreativeClub разом з учасниками проєкту «СпівДія заради Дітей» ознайомили юних калушан з професією фермера.

З малечею на заняттях провели ігри та вправи на розвиток пам’яті, мислення, уваги та мовлення. Зі старшими відпрацювали вміння міркувати та аналізувати кожен процес роботи. Про це у соцмережі Facebook повідомила засновниця CreativeClub Мар’яна Сурмей, інформує «Калуш ФМ».

Дітям цікаво було дізнатися про професію фермера та ознайомитися з виробництвом продуктів, а особливо розкрити для себе послідовність процесу руху продукту від виробника до покупця, поглибити уявлення про гроші, їх необхідність, цінність та про роль реклами.

Малеча ж з цікавістю дізналася більше про свійських тварин, про фрукти та овочі – разом збагачували мовлення дітей узагальнюючими словами.

А також ментори проєкту не забули про виховну складову – виховували повагу фізичної праці людей та любов до тварин і природи.

Проєкт реалізується командою благодійного фонду «СпівДія» за підтримки UNICEF та Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту.

Схожі матеріали за тегами: CreativeClub «СпівДія заради Дітей» заняття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: