Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Юний калуський важкоатлет перевиконав норматив майстра спорту України (ФОТО)

Переглядів: 697

У Чернігові, де проходить Кубок України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок, 28 лютого, в третій змагальний день, неабиякого успіху досяг у своїй спортивній кар’єрі вихованець тренера-викладача ДЮСШ «Сокіл» Ігоря Стечака 17-річний калушанин Володимир Щавінський.

Змагаючись у ваговій категорії до 73 кг з найсильнішими та досвідченими дорослими важкоатлетами країни, він, звісно, не став призером Кубку України, але вразив багатьох старших колег і вболівальників своїм технічним виконанням вправ та результатом. Володимир Щавінський ефективно використав всі шість підходів до штанги, щоразу грамотно підвищуючи зі своїм тренером її вагу, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

 У підсумку юний калушанин у ваговій категорії до 73 кг не лише встановив особистий рекорд на національних змаганнях, а й блискуче подолав бар’єр переходу з кандидата у майстри спорту України. Своїм досягнутим результатом із сумою 273 кг (ривок 124 кг + поштовх 149 кг) він перевершив норматив майстра спорту України аж на 18 кг.

Схожі матеріали за тегами: важка атлетика майстер спорту ставінський

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: