Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З Іспанії доставили фрукти і овочі для переселенців, які проживають у Калуському районі (ФОТО)

Переглядів: 526

Калущина від початку широкомасштабного вторгнення російських окупантів прихистила більше 27 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Серед них велика кількість дітей різного віку, які зараз проживають і в комунальних закладах територіальних громад.

Депутати всіх рівнів, волонтери, підприємці та небайдужі люди надають колосальну підтримку особам, які вимушено покинули власні домівки через бойові дії, повідомляє на facebook-сторінці голова Калуської РВА Жанна Табанець, інформує «Калуш ФМ».

З ініціативи та за підтримки народного депутата України Едуарда Прощука, завдяки нашому співгромадянину, який зараз проживає в Іспанії, Михайлу Петруняку та волонтеру Ярославу Паранюку сьогодні передали до Калуської, Верхнянської, Брошнів-Осадської, Войнилівської, Болехівської, Витвицької, Вигодської, Перегінської територіальних громад гуманітарну допомогу. Зокрема доставили фрукти та овочі для внутрішньо переміщених осіб, насамперед дітей, які проживають у комунальних закладах цих територіальних громад.

«Висловлюємо щиру вдячність кожному, хто долучився до цієї доброї справи. Надзвичайно приємно, що в такий складний для нашої держави час люди знаходять ресурси та можливість допомогати тим, хто цього потребує», – зазначила Жанна Табанець.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуський район переселенці фрукти Іспанія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: