Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З нового року калуські педіатри працюють довше

Переглядів: 2834

Із січня цього року помінявся графік роботи у педіатрів Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Тепер лікарі, які приймають маленьких пацієнтів у філіях на вул. Дзвонарській, 5, та вул. Будівельників, 3, працюють з 8.00 до 20.00.

Про це повідомив головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин.

- Графік роботи установ подовжено для зручності мешканців міста. Тепер дитину на обстеження до лікаря батьки можуть привести і після завершення свого робочого дня. Тож ми просимо калушан активно використовувати надані можливості. А щоб уникнути черг, на прийом до лікаря можна записатися на певну годину як в онлайн-режимі, так і по телефону чи безпосередньому зверненні в реєстратуру,  - зазначив головний лікар.

При цьому Михайло Гаврилишин додав, що для маленьких пацієнтів відкрита діагностична і консультативна база в міській поліклініці на вул. Б. Хмельницького, 32. Через педіатра можна записатися на прийом до будь-якого вузькопрофільного спеціаліста.

З нового року у міській поліклініці також запрацював кабінет для забору аналізів у дітей. Приймаються вони з 8.00 до 10.30.

Щодо запису викликів лікаря на дім, то і до дорослих, і до дітей він здійснюється до 12.00. Та оскільки роботу медустанов подовжено, адміністрація Центру просить калушан відповідально ставитися до викликів лікаря на дім, шанувати і час медиків, і бюджетні кошти.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: поліклініка гаврилишин педіатри

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: