Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З понеділка у Калуші учні 5-11 класів повертаються на навчання у школи

Переглядів: 2149

13 листопада  відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому внесли деякі корективи у світлі прийнятих Кабінетом міністрів змін до постанови від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Відповідно до прийнятих з 11 листопада змін в Україні схвалили відмову від адаптивного карантину та перехід до загальнодержавного карантину з обмеженнями, які діяли на помаранчевому рівні небезпеки поширення COVID-19.

Тож міська комісія прийняла рішення про відновлення очної форми навчання для учнів 5-11 класів, які з вівторка, 10 листопада, були переведені на дистанційне навчання. Тобто всі школярі міських закладів загальної середньої освіти, крім тих, які перебувають на самоізоляції, повертаються з понеділка, 16 листопада, до звичного режиму навчання.

За словами заступника міського голови Калуша Любові Максимович, серед учнів 1-4 класів, які продовжували  в ці дні очне навчання, через хворобу були відсутні близько 8%. Це небагато.

Також у Калуші, як і на території всієї України, в період з 00 годин 00 хвилин суботи до 00 годин 00 хвилин понеділка з 14 до 30 листопада діятимуть додаткові обмеження на вихідні дні.

Зокрема забороняється:

1) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

2) приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах;

3) приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

4) приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

торгівлі продуктами харчування на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами;

5) діяльність закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- та відеозйомки, за умови обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом (крім акторів під час знімального процесу), залученим до виробництва аудіовізуального твору, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно. Діяльність суб’єктів господарювання, пов’язана з виробництвом аудіовізуальних творів, не є масовим заходом;

6) приймання відвідувачів спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи очне навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: