Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За один день у Калуському пологовому народилися дітки у сімей з Харківщини та Херсонщини (ФОТО)

Переглядів: 419

Історії війни... 17 червня у Калуському пологовому будинку в Олени та Євгена Лапченкових народився синочок Ромчик вагою 3 250 г, а а Аліни та Руслана Ученків – донечка Катерина 3 130 г, повідомляє «Калуш ФМ».

До війни сім’я Лапченкових жила в смт.Солоницівка Харківської області. Олена займалася домашнім господарством, виховувала донечку Софійку 8 рочків. Євген – офіцер ЗСУ.

24 лютого війна застала їх удома. Чоловік зразу пішов на війну, а вона з мамою і маленькою Софійкою ховалась у підвалі хати. Так тривало місяць. Далі зрозуміла, що треба евакуюватись – і дитина вже натерпілася страху, і народжувати ж скоро.

З житлом помогли знайомі з Львівщини. Поселилась у селі Смогів Львівської області.

А Аліна та Руслан Ученки до війни жили в Новій Каховці Херсонської області. Благодатний край, сонячний, врожайний. І батьки також жили поблизу. Чекали на поповнення в сім’ї .

24 лютого відчули війну реально близько зразу, оскільки їхня квартира за 3 км від військової частини, по якій прилетіло вдосвіта.

Збирались дуже швидко – найнеобхідніше. Батьки залишились там. Помогли знайомі – спочатку прихистили в Хмельницькій області, потім у Калуші. Батьки в окупації. Дуже їм важко. Чекають на ЗСУ і на визволення.

Здоров’я, миру новонародженим українцям і найшвидшого звільнення від окупантів їх рідної землі. Все буде Україна!

Схожі матеріали за тегами: Калуш пологовий дітки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: