Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За продаж підробленого алкоголю двоє калушан заплатять штраф у розмірі понад 130 000 гривень

Переглядів: 319

Калуський міськрайонний суд виніс вирок двом місцевим жителям, які організували збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, з посиланням на Галичину інформує «Калуш ФМ».

«З початку літа 2019 року по січень 2021 року чоловік та жінка, діючи спільно, з корисливих спонукань, за попередньою змовою групою осіб, з метою використання при продажу товарів, збуту, незаконно придбали та зберігали при невстановлених слідством обставинах підроблені марки акцизного податку на алкогольні напої, а також збували їх», – ідеться у вироку суду.

При цьому вони не були особами, які зареєстровані як суб’єкт підприємництва у законному порядку, та не мали відповідних дозволів (ліцензії), якими встановлювався порядок виробництва та обігу підакцизних товарів.

Обвинувачені збували горілку та коньяк відомих марок з підробленими акцизними марками.

31 січня 2022 року обвинувачені уклали угоди про визнання винуватості.

Суд затвердив угоди та визнав обвинувачених винними.

Чоловік отримав остаточне покарання за сукупністю злочинів у виді штрафу в розмірі 4 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 68 000 гривень без конфіскації майна та з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Жінка отримала остаточне покарання за сукупністю злочинів у виді штрафу в розмірі три тисяч вісімсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 64 600  гривень без конфіскації майна та з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Вирок винесла суддя Ірина Сухарник за участю прокурора Володимира Мельника.

Схожі матеріали за тегами: Калуський міськрайонний суд вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: