Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За затриманого співвласника Калуського пивзаводу, якого підозрюють у розтраті мільйонів бюджетних гривень, внесли заставу

Переглядів: 1337

За директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа  внесли 2 мільйони застави. Хто саме вніс заставу, поки не відомо.

Директора держпідприємства «Львівський Бронетанковий завод» Романа Тимківа звільнили з-під варти після внесення застави визначеної Солом’янським районним судом Києва у розмірі два млн грн., повідомляє Галицький кореспондент із посиланням на УНІАН.

У п’ятницю, 14 липня, працівники Національного антикорупційного бюро України затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка, а також трьох високопосадових військовослужбовців, яких підозрюють у розтраті бюджетних коштів на суму майже 30 мільйонів гривень.

Роман Тимків є забудівельником в Івано-Франківську та співвласником Калуського пивзаводу. Наразі  Роман Тимків також - помічник-консультант на громадських засадах депутата Верховної Ради України Юрія Солов’я. Колись Тимків також був помічником народного депутата з Калуша Володимира Личука.

 

 

Схожі матеріали за тегами: корупція калуський пивзавод тимків

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: