Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заклади освіти сіл Калуської міської ОТГ готуються до Першовересня

Переглядів: 775

11 та 12 серпня заступник міського голови Любов Максимович та начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян відвідали Студінську, Кропивницьку гімназії, філію в Середньому Бабині, а також ДНЗ «Пролісок» у Кропивнику.

Для підготовки до нового навчального року цим закладам передбачили значні кошти з місцевого бюджету, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Так, на проведення ремонтних робіт у Студінській гімназії використано 28 тис. 279 грн.

У філії цієї гімназії в Середньому Бабині ведуться роботи з підведення води до приміщення навчального закладу, на що передбачено з міського бюджету 50 тис. грн.

У Кропивницькій гімназії оновили приміщення класних кімнат, простору загального користування  на суму 19 тис. 179 грн, а також розпочали поточний ремонт харчоблоку, на що заплановано 157 тис. грн. Надалі з метою забезпечення якісним харчуванням учнів цього закладу  передбачили придбання технологічного обладнання вартістю майже 35 тис. грн.

Для створення сучасного освітнього простору у Студінській та Кропивницькій гімназіях закупили меблі на 51 тис.737 грн та комп’ютерну техніку на 51 тис. 147 грн.

Оновлені заклади радо прийматимуть у вересні школярів в просторих, відремонтованих, осучаснених приміщеннях.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ОТГ школи ремонти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: