Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Завдяки Програмі Розвитку ООН в Україні Новицька ТГ отримала технічне обладнання для ЦНАП

Переглядів: 373

У приміщенні ОВА відбулося вручення моноблоків у рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізовується Програмою Розвитку ООН в Україні.

Дана ініціатива здійснилася  за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство Великої Британії в Україні та у партнерстві з Івано-Франківською обласною військовою адміністрацією, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Новицьку територіальну громаду.

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Фіняк та координаторка проєкту Леся Попелюх.

Новицький сільський голова Богдан Дадяк подякував ПРООН за надану міжнародну технічну допомогу. Також висловив слова вдячності керівництву облдержадміністрації, координаторці проєкту Лесі Попелюх та головному спеціалісту Новицької сільської ради Ігореві Барану.

Додамо, що 2 червня з робочим візитом Новицьку сільську раду відвідали заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко та фахівчиня управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Оксана Данилюк. У рамках даного проєкту передали громаді ноутбук.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: