Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Завтра на сесії розглянуть питання про встановлення за гроші з бюджету міста автономного опалення в багатоповерхівках, генплан та звільнення директора «Калуського міського телебачення»

Переглядів: 936

Як ми вже анонсували, у четвер, 31 січня, з 10.00 у ПК «Мінерал» триватиме 52 сесія Калуської міської ради.

На сайті Калуської міської ради опублікували список питань, які розглянуть на сесії.

Загалом на сесію винесли 74 питання.


Найактуальнішим питанням, яке розглядатимуть депутати є звернення міської ради щодо приведення Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015  №2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» у відповідність до Закону України «Про ринок природного газу».

Нагадаємо, на минулому тижні у Калуші виник конфлікт між місцевими підприємцями та «газовиками». Детальніше про конфлікт та його причини читайте тут.


З інших питань на сесії розглядатимуть питання «Про внесення змін у Програму встановлення автономного опалення в багатоповерховій забудові міста Калуша на 2019 рік».

Наступного року в Калуші за бюджетні кошти планують встановлювати індивідуальне опалення мешканцям міста, які проживають у багатоповерхівках, де автономне опалення становить понад 60%.


Також у порядку денному є питання про новий генплан.

Нагадаємо, новий генеральний план міста калушанам обіцяють уже кілька років.  Так, у липні 2017 року депутати затвердили Програму розроблення генплану на 2017-2018 роки, загальна вартість якої складала 2 млн 50 тис. грн, та надали дозвіл на його розробку.

У червні 2018 року головний архітектор Калуша Роман Кузик розповідав «Калуш ФМ», що більша частина робіт з виготовлення генплану уже виконана і через кілька місяців у Калуші повинен бути новий генплан.

Тепер калуські депутати розглядатимуть питання: «Про  затвердження Програми розроблення генерального плану міста Калуша на 2019-2020 роки».


Ще на сесії буде питання про звільнення директора «Калуського міського телебачення».

Також депутати розглядатимуть багато питань, пов’язаних з виділенням грошових допомог різним категоріям калушан.

Ще більш ніж 30 питань стосуватимуться продовження оренди землі, надання земельних дозволів.

З повним списком питань сесії можна ознайомитись тут.

Додамо, що резонансного питання про зміну цільового призначення для кінотеатру «Відродження» (що дозволить побудувати на площі Героїв десятиповерховий будинок) у програмі цієї сесії немає.

Схожі матеріали за тегами: сесія калуська міська рада мінерал питання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: