Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Здобутки і завдання. У Калуші відбулася конференція освітян (ФОТО)

Переглядів: 1124

29 серпня у палаці культури «Мінерал» відбулася  педагогічна конференція освітян міста.

У роботі конференції взяв участь міський голова Ігор Матвійчук. Він привітав освітян і вказав на головні радикальні заходи, проведені міською владою, управлінням освіти та керівниками закладів щодо реформування освітніх процесів, зокрема: переведення закладів на самостійну фінансово-господарську діяльність, передачу кадрових повноважень керівникам закладів загальної середньої освіти, забезпечення необхідною матеріально-технічною базою перших класів, які стали провідниками реформ, повідомляє управління освіти Калуської міськради.

Про вагомі здобутки у минулому навчальному році та завдання на майбутній в рамках оновленого Закону України «Про освіту» доповіла начальник управління освіти Ірина Люклян. Окрім того,  вона зупинилася на ключових новаціях в галузі.

З питань готовності до реформ та завдань, які очікують у процесі впровадження Концепції Нової української школи, під час конференції виступили учитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Галина Борис, директори початкової школи №11 Надія Гуш та ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 Мирослав Кусень, методист ЦХТДЮМ Галина Лагдан.

Вітаючи освітян та підсумовуючи роботу, заступник міського голови Любов Максимович зосередила увагу на проблемах, пов’язаних, зокрема, із навчанням дітей у спеціальних школах. Ці питання будуть вирішуватися на  рівні міської влади.

Схожі матеріали за тегами: Калуш освіта конференція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: