Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Житель Калущини організував групу нарколаборантів, яка виготовляла і збувала амфетамін (ФОТО)

Переглядів: 1303

Потужності двох лабораторій дозволяли виготовляти до десяти кілограмів амфетаміну щомісяця та приносити понад чотири мільйони гривень прибутку.

Каналами збуту підозрюваних стали Telegram-канали, які замовляли наркопродукцію через відділення пошти в різні міста України, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

4 червня слідчі слідчого управління та оперативники карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області спільно зі співробітниками управління СБУ в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, в ході раніше розпочатого досудового розслідування, викрили організовану групу у складі чотирьох осіб, які незаконно виробляли, збували наркотичні засоби та психотропні речовини (у великих та особливо великих розмірах).

Слідчі встановили, що 28-річний мешканець одного із сіл Калущини створив та очолив організовану групу, до якої увійшли троє чоловіків віком 23-28 років, мешканці цього ж району.

Зловмисники облаштувати одну нарколабораторію в орендованій квартирі в Калуші, іншу – в селі у районі, де незаконно виготовляли та зберігали з метою збуту психотропну речовину.

У ході проведених санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, прекурсори, амфетамін, близько 500 літрів різноманітних хімічних реактивів та інші речові докази. Загальна вартість вилученого сягає близько 2 мільйонів гривень.

Зловмисників, які раніше не судимі, слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України.

Суд обрав всім фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина нарколабораторія амфетамін

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: