Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жителі Новиці у День Європи можуть перекрити дорогу

Переглядів: 1522

Ініціативна група Новицької ОТГ зверненням повідомила про запланований протест владу Калуського району та Івано-Франківської області.

Як пише видання «Курс», про акцію та відповідні звернення в соцмережі Фейсбук повідомив учасник ініціативної групи з села Новиця Тарас Петрів

Звернення ініціативна група адресувала голові Новицького ОТГ Михайлу Срібняку, голові Калуської районної ради Віктору Гільтайчуку, депутату обласної ради і голові РДА Івану Даніву, голові облдержадміністрації Олегу Гончаруку, голові обласної ради Олександру Сичу.

У зверненні повідомляється про намір провести протестну акцію, під час якої перекрити рух транспорту в районі Калуського перехрестя – на дорозі Стрий – Івано-Франківськ. 

"Мета акції – привернення уваги до стану доріг, а саме головної дороги, яка з'єднує село Новиця і місто Калуш. Чекаємо конструктивної відповіді, в протилежному випадку збираємося на протестну акцію", – пише Тарас Петрів.

Протест запланували на суботу, 18 травня, о 10.00. В цей день в Україні відзначають День Європи. Організатори акцентують, що проведення протесту саме цього дня є символічним.

Нагадаємо, у березні 2019 року мешканці Новиці самостійно ремонтували дорогу до свого села.

Схожі матеріали за тегами: дорога перекриття новиця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: